Veldtoertocht (zo 4 februari)

Op zondag 4 februari 2018 organiseren we onze jaarlijkse veldtoertocht.

Vertrek- en aankomstplaats is opnieuw in het Klein Seminarie, waar we beschikken over ruime parkeergelegenheid en excellente douche faciliteiten.

Voor het parkoers gebruiken we de bosrijke natuurgebieden ten noorden van Hoogstraten. We doen onder andere het Groeske en de Duitse Nonnen aan en rijden daarna door het prachtige kasteeldomein ‘Heerles Hof’. Ter hoogte van de Blauwbossen lassen we enkele klimmetjes in over de zandduinen aan de Desta. Daarna komen de ondertussen bekende slingers door de privé beukenbossen en zo rijden we dan via de Gouverneursbossen naar de bevoorrading op ongeveer 27 km. Na de bevoorrading schuiven we je onmiddellijk het technische parkoers aan de Halsche Beemden voor de wielen om alzo Wortel Kolonie te bereiken. Hier gebruiken we onder andere een privé domein maar ook de mooiste technische stukken van het Bloso MTB parkoers ter hoogte van Staakheuvel.

Als je het volledige parkoers aflegt zal je een goede 45 km op de teller hebben, via verschillende verkortingen kan je dit inperken tot ofwel 35 (nieuw) ofwel 27 ofwel 18 kilometer (kids toer).

De Hoogstraatse Wielertoeristen organiseren deze veldtoertocht voor de 28e keer; met deze ervaring zullen we er opnieuw voor zorgen dat alles vlot verloopt: goede parking gelegenheid, vlotte inschrijvingen, perfect afgepijld parkoers, uitstekende bevoorrading, fietsreiniging en uitgebreide douche gelegenheid na de rit en een gezellige après-fiets bar.

 

Neem ook eens een kijkje op onderstaande links:

Wens je verdere informatie:

  • e-mail 
  • +32 (0)476 31 45 48 (Leo Van Steen – parkoersverantwoordelijke)
  • +32 (0)3 314.54.26 (Jan Adams)